Het meest innovatieve modellenbureau van Nederland

Inbetween Models is een professioneel en vernieuwend modellenbureau in Nederland. Dit jonge modellenbureau maakt zich sterk voor meer gelijkheid en eerlijkheid in de modellenwereld. Sinds het bestaan van modellenwerk, zijn modellenbureaus altijd op zoek gegaan naar vrouwelijke modellen met een bepaalde maat. Wanneer een model een bredere heup omvang heeft dan 90 cm, wordt zij vaak afgewezen of ‘on hold’ gezet. Sinds een aantal jaar is er ook een markt aanwezig voor de ‘plus-size’ modellen. Dit zijn dan modellen vanaf maat 42.

De meest voorkomende maten in Nederland zijn de maten 36, 38 en 40. Desondanks lijkt er nog geen markt te zijn voor deze vrouwen. Inbetween Models wilt hier verandering in brengen. Wij zijn namelijk van mening dat er ook in deze categorie vrouwen potentiële topmodellen te vinden zijn.

 ‘Ons bureau geeft deze vrouwen de kans om hun droom als model waar te maken.’

De voordelen voor modellen

Heb jij altijd al gedroomd van fotoshoots voor toffe merken, het lopen op catwalks bij grote en bekende modeshows? Ben je altijd afgewezen doordat je niet de juiste maat had? Dan zit je op juistepagina! Wij bieden jou en andere inbetween modellen de kans om een succesvolle carrière te hebben als potentieel topmodel. Je werkt samen met super gave merken en krijgt voldoende coaching en begeleiding van professionals.

Hidden

Wil je samenwerken met een innovatief modellenbureau?

Benieuwd naar wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Of heb je een campagne voor ons in gedachten? Uitstekend! Wij maken graag kennis met jou en jouw merk! Vul het contactformulier in of neem contact op via 085-1304564.

Maak kennis met onze modellen

Wil je graag model worden bij Inbetween Models?

2 keer per jaar is er een Inbetween Models castingdag. Via onderstaande link kan je je inschrijven. Wie weet tot dan!

Ik wil model worden
Inbetween models: het meest innovatieve modellenbureau van Nederland
Inbetween models: het meest innovatieve modellenbureau van Nederland