ABOUT
US

Terry Groenen

Founder

Mijn doel is om de modellen zo goed mogelijk te begeleiden en te coachen, juist omdat ik weet dat deze wereld erg leuk maar ook hard kan zijn. Ik ben iemand die hard vecht voor het geen wat ik wil bereiken. Op dit moment is dat natuurlijk onze modellen met de niet-standaard maten weg te zetten bij verschillende merken.

Natasja wielings

RECHTER HAND

Ik ben vlak na de oprichting van Inbetween Models betrokken geraakt bij het bureau en sindsdien de rechterhand van Terry. Daarnaast ben ik modelmanager en coach ik onze meiden in de breedste zin van het woord. Ik heb net als Terry in mijn jonge jaren gewerkt als model en ben na een aantal jaar gaan werken als freelance styliste en ben ik tot de dag van vandaag nog steeds. Ik ken de wereld dus van binnen en buiten en vind het heel erg belangrijk dat onze modellen zich goed en beschermd voelen bij ons. Wij doen dat op onze eigen en unieke manier, met veel liefde en positiviteit.

Michel zoeter

IK HELP
ZE GRAAG

Sinds 25 jaar ben ik fotograaf en heb o.a. voor Cars Jeans, Iris van Herpen, Men at Work, Bronxshoes, Zano, Ilja Visser en daarnaast voor vele magazines gewerkt. In het verleden heb ik Terry een aantal keer als model gefotografeerd, zodoende kennen wij elkaar. De positieve energie waarmee Terry en Natasja bezig zijn met Inbetween Models is mooi om te zien en zodoende help ik ze graag als fotograaf op de castings en met de opbouw van de portfolio’s van de modellen. Voor een inzage van mijn werk kan je een kijkje nemen op Instagram.

YPP

Duidelijk
en effectief

Wij helpen Inbetween Models bij het bereiken van zoveel mogelijk potentiële topmodellen en potentiële top opdrachtgevers. Hoe? Door in samenwerking met Inbetween Models een duidelijke en effectieve marketing strategie neer te zetten.